Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cabernet Sauvignon Borecet (DUC)

Ár:
2.490 Ft
Menny.:db
Gyártó: Olis de Catalunya
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 05.

DUC Cabernet Sauvignon Borecet

A DUC Cabernet Sauvignon borecet a mediterrán konyha hagyományos eszenciáját idézi. Ez az ecet vörösborból készül, azon belül a Cabernet Sauvignon szőlőfajtából. Intenzív vörös gránátszíne és árnyalatokban gazdag aromája teszi kiemelkedő borecetté. Ízében elegáns és gyengéd, csodálatos zöldséges és gyümölcsös jegyekkel.

A vörös szőlőszemek magas antioxidáns tartalommal bírnak. A vörösbor  egészégre gyakorolt kedvező hatása nem csak a vörösborban, hanem a borecetben is megjelenik. 

Emellett kevesebb sózásra is lesz szükség, mivel segít helyreállítani a túlzott cukor és sófogyasztás hatására módosult ízérzékelésünket. Az emésztést is segíti, ezért ajánlott érzékeny gyomrúaknak is.

Húsételekhez, salátákhoz, sajtokhoz, aszalt gyümölcsökhöz kiváló párosítás.

100% Cabernet Sauvignon felhasználásával készült.
Szulfitokat tartalmaz.
Savtartalom: 6%

Márka

Az Olis de Catalunya a katalán Reus városban található. Barcelona-tól kicsit több, mint 100 km-re. A gyár 1942 óta gyárt olívatermékeket, 4 kontinensen közel 30 országba exportál. Hála a La Tienda Superior-nak 2022-ben Magyarországra is elérkezett.

Az Olis de Catalunya kiváló minőségű természetes termékekei megőrzik a táj esszenciáját és ízét. Extra szűz olívaolajai eredetmegjelöléssel ellátott termékek.

Ahhoz, hogy az élen járjanak, és a piac élére állhassanak folyamatosan innoválni kell, amely lehetővé teszi számunkra, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljanak, amelyek előre viszik a piacot, és alkalmazkodnak az igényekhez.

Tisztelik és megóvják a környezetet és az emberiséget. A jövedelmező és fenntartható növekedésre törekszenek, amely földünk jövőjének jegyében történik. Elkötelezettek a környezet, a természet és a többi gazdasággal való együttműködés iránt. Különös figyelemmel vannak a gyökereikre és hagyományaikra.

Ezek mellett a gyártó megfelel a szigorú tanúsítványoknak, mint a Internation Food Standard, BRC Global Standard, Certificados de Producción Ecológica - ami mind magasszintű hozzáértést és gyártási folyamatot tanúsít.

A legenda szerint sok évvel ezelőtt a magányt és a természet békéjét szerető szellemek telepedtek meg Terra Alta-n. Úgy döntöttek megtiltják az embereknek, hogy ezekre a vidékekre jöjjenek Megvédik a régiót az ember által okozott pusztulástól. Csak néhány kiválasztottnak engedték meg, hogy ezeken a földeken otthont létesítsenek a legszükségesebb növények termesztésére. Mégpedig az olajbogyó, a szőlő és a mandula.

A zord Terra Alta-n az első telepesek gyermekei továbbra is szorosan kötődnek a hagyományokhoz. Azzal, hogy minden évszakban DUC olívaolajat készítenek, fenntartják a békét a természettel, és az őket választott szellemekkel kötött egyezményüket.