Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Fehérhúsú tonhal (Bonito del Norte) organikus olívaolajban

Ár:
2.390 Ft
Menny.:db
Gyártó: Cabo de Penas
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 05.

Fehérhúsú tonhal (Bonito del Norte) organikus extra szűz olívaolajban

Bonito del Norte a fehérhúsú tonhal, a Thunnus alalunga. Általában összekeverik a világos tonhallal.
Ez a fajta azonban sokkal ízletesebb, és már az első pillanattól érződik rajta, hogy magasabb minőséget képvisel.
Tömör tonhal tömbökkel fogunk találkozni az üveg kinyitása után, nem a megszokott tonhal foszlányokkal.

A Bonito del Norte halászata a Kantábriai-tengeren történik. Szezonja júniustól szeptemberig tartó szezont foglalja magában. Fenntartható halászattal fogott. Így megmarad az alapanyag kiválósága és frissessége, és garantáltan a legjobb minőségű tonhalakat választják csak ki, amely közvetlenül a tengerből kerül a hajó friss hűtőibe, és azonnali feldolgozásra.

A filéket gondosan kézzel készítik és csomagolják, valamint bio extra szűz olívaolajjal kísérik, hogy megőrizzék különleges ízét és magas tápértékét. Így lesz egy különleges minőségű fehérhúsú tonhal.

Nagyobb kiszerelésben itt elérhető.

Összetevők: Fehérhúsú tonhal(hal), extra szűz organikus olívaolaj, só

Nettó tömeg: 111 g
Töltőtömeg: 72,5 g

Márka

A CABO DE PEÑAS már eleve egy magasabb minőséget képvisel.

Már 1898 óta gyártanak konzerveket. A kezdetek óta fontos számukra, hogy a piac meghatározó szereplői legyenek rendkívül magas minőségű termékeikkel.
Évszázados hagyományt és minőséget képviselnek a halak és kagylók konzerválása terén. Különösen nagy figyelmet szentelnek a minőség és a kiválasztás folyamatának.
A hagyományok betartása mellett a legkiválóbb alapanyagokból készül minden konzerv, hogy megfeleljen világ legkiválóbb konzervjének.  Spanyolországban és nemzetközileg is elismertséggel bírnak.

Az Ecológico vonal a fenntarthatóság jegyében jött létre.
Itt 100%-ban természetes alapanyagokat használnak fel a konzerváláshoz. Az olaj is extra figyelmet kapott, ugyanis itt válogatott biogazdálkodásokból szerzik be, amit hagyományos módon állítanak elő. Ezeknek a minősége és aromája messze meghaladja a megszokottat. Ez ad még egy löketet a gasztronómiai élményhez. Mivel bio extra szűz olívaolaj veszi körbe a Rías Gallegas-ból fogott tenger gyümölcseit.

A CABO DE PEÑAS abban a kiváltságban részesülhet, hogy a galíciai Vigo mellett, Pontevedra-ban helyezkedik el. A Rías Gallegas (más néven Rías Baixas) régióban. 
A Rías Gallegas régió a világ etalonjának számít hal- és kagylókonzervek terén.
Ez a terület rendkívül gazdag tengeri élővilággal büszkélkedhet.

Az itt kifogott tenger gyümölcseit azonnal a gyárba szállítják, és frissen dolgozzák fel, hogy megőrizzék eredeti ízüket.
Teljesen különböznek mind ízben, mind textúrában a megszokottól.

A minőségi alapanyag kiválasztásának, feldolgozásának, tartósításának egy üzemben való összpontosulása lehetővé teszi számukra, hogy minden folyamatot teljes mértékben ellenőrizzenek és ezek kiváló eredményhez vezessenek.

A cégcsoport minősítései is arról árulkodnak, hogy itt tényleg odafigyelnek arra, mi kerül a konzervbe. Természetesen elkötelezettek a fenntartható halászat mellett, valamint delfinvédő hálót is alkalmaznak. A tengerből és a galíciai torkolatokból származó termékek csomagolása is kulcsfontosságú egy olyan cégnek, aki elkötelezett a természet iránt. Újrahasznosítható anyagokból készült konténereket, dobozokat és csomagolóanyagokat használnak. Szigorúan betartják a környezetvédelmi előírásokat. Minőségi tanúsítványai: BRS / IFS / ISO 9001

Tápérték

Átlagos tápérték / 100 g
Nettó tömeg 111 g
Töltőtömeg 72,5 g
Energia 1434 kJ / 346 kcal
Zsír 29,5 g
ebből telített 5 g
Szénhidrát 0,9 g
amelyből cukrok 0 g
Fehérje 19,3 g
0,96 g
Omega-3 910 mg