Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Fehérhúsú tonhal olívaolajban (Bonito del Norte)

Ár:
3.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Cabo de Penas
Elérhetőség: Elfogyott
Várható szállítás: 2024. január 22.

Fehérhúsú tonhal olívaolajban (Bonito del Norte) (kézzel feldolgozott)

Bonito del Norte a fehérhúsú tonhal, a Thunnus alalunga. Általában összekeverik a világos tonhallal.
Ez a fajta azonban sokkal ízletesebb, és már az első pillanattól érződik rajta, hogy magasabb minőséget képvisel.
Tömör tonhal tömbökkel fogunk találkozni az üveg kinyitása után, nem a megszokott tonhal foszlányokkal.

A Bonito del Norte halászata a Kantábriai-tengeren történik. Szezonja júniustól szeptemberig tartó szezont foglalja magában. Fenntartható halászattal fogott. Így megmarad az alapanyag kiválósága és frissessége, és garantáltan a legjobb minőségű tonhalakat választják csak ki, amely közvetlenül a tengerből kerül a hajó friss hűtőibe, és azonnali feldolgozásra.

Gondosan, hagyományos módon készítik, kézi feldolgozással. Kézzel, üvegedénybe csomagolva, kiváló minőségű olívaolajjal kísérve, megőrizve rendkívüli eredeti ízét és tökéletesen sima textúráját. Így lesz egy válogatott, kiváló minőségű fehérhúsú tonhal.

Megkóstolnád, de nem tudod, hogy ízlene e? Kisebb kiszerelésben itt tudod kipróbálni.

Összetevők: Fehérhúsú tonhal(hal), olívaolaj, só

Nettó tömeg: 230 g
Töltőtömeg: 160 g

Márka

A CABO DE PEÑAS már eleve egy magasabb minőséget képvisel.

Már 1898 óta gyártanak konzerveket. A kezdetek óta fontos számukra, hogy a piac meghatározó szereplői legyenek rendkívül magas minőségű termékeikkel.
Évszázados hagyományt és minőséget képviselnek a halak és kagylók konzerválása terén. Különösen nagy figyelmet szentelnek a minőség és a kiválasztás folyamatának.
A hagyományok betartása mellett a legkiválóbb alapanyagokból készül minden konzerv, hogy megfeleljen világ legkiválóbb konzervjének.  Spanyolországban és nemzetközileg is elismertséggel bírnak.

A Gran Selección része pedig nevezhető a prémium a prémiumban kategóriának.
Itt még nagyobb figyelmet szentelnek a minőségnek és a kiválasztásnak.
Kizárólag a legkiválóbb, 100%-ban természetes alapanyagokból készül minden konzerv.
Itt kizárólag a legkiválóbb falatok kerülnek a konzervbe, ugyanis kézzel válogatják a darabokat egyesével.

A CABO DE PEÑAS abban a kiváltságban részesülhet, hogy a galíciai Vigo mellett, Pontevedra-ban helyezkedik el. A Rías Gallegas (más néven Rías Baixas) régióban. 
A Rías Gallegas régió a világ etalonjának számít hal- és kagylókonzervek terén.
Ez a terület rendkívül gazdag tengeri élővilággal büszkélkedhet.

Az itt kifogott tenger gyümölcseit azonnal a gyárba szállítják, és frissen dolgozzák fel, hogy megőrizzék eredeti ízüket.
Teljesen különböznek mind ízben, mind textúrában a megszokottól.

A minőségi alapanyag kiválasztásának, feldolgozásának, tartósításának egy üzemben való összpontosulása lehetővé teszi számukra, hogy minden folyamatot teljes mértékben ellenőrizzenek, és ezek kiváló eredményhez vezessenek.

A cégcsoport minősítései is arról árulkodnak, hogy itt tényleg odafigyelnek arra, mi kerül a konzervbe. Természetesen elkötelezettek a fenntartható halászat mellett, valamint delfinvédő hálót is alkalmaznak. A tengerből és a galíciai torkolatokból származó termékek csomagolása is kulcsfontosságú egy olyan cégnek, aki elkötelezett a természet iránt. Újrahasznosítható anyagokból készült konténereket, dobozokat és csomagolóanyagokat használnak. Szigorúan betartják a környezetvédelmi előírásokat. Minőségi tanúsítványai: BRS / IFS / ISO 9001

Tápérték

Átlagos tápérték / 100 g
Nettó tömeg 230 g
Töltőtömeg 160 g
Energia 1434 kJ / 346 kcal
Zsír 29,5 g
ebből telített 5 g
Szénhidrát 0,9 g
amelyből cukrok 0 g
Fehérje 19,3 g
0,96 g