Márka
DANI a tenger gyümölcsei konzerveinek széles választékát kínálja, ami még a legtapasztaltabb ínyenceket is meglepi.
Igazi autentikus ízű és prémium konzerveket kínálnak, amely a legminőségibb halak és kagylók kiválasztásának fontosságán alapul, mint például a megfelelő helyen, az optimális időben fogás.
Jelenleg a piacon az egyik legfontosabb fűszer- és élelmiszer-konzervgyártó cégként ismert.
Családi vállalkozásként indult, amely az idők során képes volt alkalmazkodni a piaci trendekhez.
A termék és eredetének alapos ismerete a csoport sikerének egyik kulcsa.
Termékei nagyrészt a galíciai gyárában készülnek; kékkagyló, polip, tintahal, sárgaúszójú tonhal, garnélarák, surimi, szörfkagyló.
De vannak termékek amiket Chile-i leányvállalatuktól importálják importálnak. Ilyen termékek; bébi szörfkagyló, borotvakagyló, bébi borotvakagyló, rózsaszín szörfkagyló, bizonyos fajta kékkagylók és tengeri csigák.
A Chile-i telepen legfőképpen a fagyasztott termékek előállítása történik.
1946-ban Daniel Sánchez Simón fűszer- és befőtt eladóként kezdte a karrierjét.
Közel 20 évvel később fiát is bevonta az üzletbe, és közösen megalapítják Vilassar del Mar-ban a Sánchez S.A.-t.
Ebből alakult ki a DANI 15 évvel később.
2002-ben új kagylófeldolgozó üzem (Dani Foods, Ltd.) avatása az Egyesült Királyságban.
2 évvel később új kagylófőző üzem felavatása Walesben (Selwyn’s Ltd.).
A Dani az első spanyol vállalat, amely az Egyesült Királyságban fektet be ebben a szektorban.
IRI (International Research Institute) tanulmányok kimutatták, hogy a Dani csoport a szörfkagyló piacvezetője 50%-os piaci részesedéssel a legjobb ár-érték arányú termékkel.
A cégnek fontos a magas minőségű élelmiszerek előállítása. Ezért a feldolgozóüzemek olyan speciális rendszerrel vannak felszerelve, ami a legmodernebb módszerekkel segíti a feldolgozást a tökéletes eredményért.
Ezt a rendszert a végtermékben lévő homoknyomok eltávolítására telepítették. Egy speciális tisztítóművel garantálják a szennyeződések, például homok, algák és baktériumok eltávolítását. Majd a futószalagon, ahol a kagylók eloszlanak nagy felbontású kamerák találhatók, amelyek érzékelik mindazokat az elemeket, amelyek alakja vagy színe eltér magától az egészséges kagylótól. Ezeket a nem odaillő elemeket sűrített levegős sugárral eltávolítják a feldolgozandó kagylók közül, hogy csak az egészséges kagylók kerüljenek feldolgozásra, amik eredményeként minőségi élelmiszert kapunk.
2020 lett 50 éves a cég. Már több mint 40 országban van jelen.
50 év alatt megállták a helyünket a piacon, és referenciának számítanak a szektorban.
DANI-nál támogatják a fenntartható halászatot, hogy elkerüljék a környezetre gyakorolt negatív hatásokat, és gondoskodjanak az ökoszisztémáról.
Tápérték
Átlagos tápérték / 100 g | |
Nettó tömeg | 105 g |
Töltőtömeg | 60 g |
Energia | 1304 kJ / 315 kcal |
Zsír | 29 g |
ebből telített | 3,2 g |
Szénhidrát | 0,6 g |
amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 13 g |
Só | 1,1 g |