Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Kékkagyló sós lében 13/18

Ár:
1.690 Ft
Menny.:db
Gyártó: Cabo de Penas
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 05.

Kékkagyló sós lében (13/18 darab)

Ezt a verziót azoknak ajánljuk, akik saját maguk szeretnék fűszerezni a kagylót, salátához szeretnék hozzáadni, esetleg diétáznak.
Itt a kagyló teljesen natúr, mintha most szedték volna ki a vízből.

A kékkagyló – és általában a legtöbb kagylófajta – húsa rendkívül magas fehérjetartalommal rendelkezik, mindemellett omega 3 zsírsavat és B12 vitamint is tartalmaz, amely remek a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának megelőzésében.

A kékkagyló a spanyol konyhában nagyon elterjedt. Az egyik leggyakrabban fogyasztott kagylófajta. Fogyasztják előételként, tapasként, de salátához is. Egy teljesértékű élélmiszerről beszélünk, ami bármilyen diétába kiválóan beilleszthető.

Ezek a kagylók a Rías Gallegas régióból származnak.
Az itt fogott kagylók igazi etalonnak számítanak.
Ez elsőre érződik az ízükön. A húsa is sokkal puhább és ízletesebb, a máshol fogott kagylókhoz képest.

Ha szeretnél többet tudni a kékkagylóról, akkor kattints ide.

Összetevők: Kékkagyló(puhatestű), víz, só

Nettó tömeg: 111 g
Töltőtömeg: 69 g

Márka

A CABO DE PEÑAS már eleve egy magasabb minőséget képvisel.

Már 1898 óta gyártanak konzerveket. A kezdetek óta fontos számukra, hogy a piac meghatározó szereplői legyenek rendkívül magas minőségű termékeikkel.
Évszázados hagyományt és minőséget képviselnek a halak és kagylók konzerválása terén. Különösen nagy figyelmet szentelnek a minőség és a kiválasztás folyamatának.
A hagyományok betartása mellett a legkiválóbb alapanyagokból készül minden konzerv, hogy megfeleljen világ legkiválóbb konzervjének.  Spanyolországban és nemzetközileg is elismertséggel bírnak.

A CABO DE PEÑAS abban a kiváltságban részesülhet, hogy a galíciai Vigo mellett, Pontevedra-ban helyezkedik el. A Rías Gallegas (más néven Rías Baixas) régióban. 
A Rías Gallegas régió a világ etalonjának számít hal- és kagylókonzervek terén.
Ez a terület rendkívül gazdag tengeri élővilággal büszkélkedhet.

Az itt kifogott tenger gyümölcseit azonnal a gyárba szállítják, és frissen dolgozzák fel, hogy megőrizzék eredeti ízüket.
Teljesen különböznek mind ízben, mind textúrában a megszokottól.

A minőségi alapanyag kiválasztásának, feldolgozásának, tartósításának egy üzemben való összpontosulása lehetővé teszi számukra, hogy minden folyamatot teljes mértékben ellenőrizzenek, és ezek kiváló eredményhez vezessenek.

A cégcsoport minősítései is arról árulkodnak, hogy itt tényleg odafigyelnek arra, mi kerül a konzervbe. Természetesen elkötelezettek a fenntartható halászat mellett, valamint delfinvédő hálót is alkalmaznak. A tengerből és a galíciai torkolatokból származó termékek csomagolása is kulcsfontosságú egy olyan cégnek, aki elkötelezett a természet iránt. Újrahasznosítható anyagokból készült konténereket, dobozokat és csomagolóanyagokat használnak. Szigorúan betartják a környezetvédelmi előírásokat. Minőségi tanúsítványai: BRS / IFS / ISO 9001

Tápérték

Tápérték 100 g termékben
Nettó tömeg 111 g
Töltőtömeg 69 g
Energia/100g 409 kJ / 97 kcal
Zsír 2,6 g
ebből telített 0,6 g
Szénhidrát 2,4 g
amelyből cukrok 0 g
Fehérje 16 g
2 g
Omega-3 810 mg
Riboflavin 0,22 mg (16% *VNR)
Vitamin B12 13,2 µg (528% *VNR)
Vas 3,7 mg (26% *VNR)