Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Makrélafilé extra szűz organikus olívaolajban

Ár:
1.590 Ft
Menny.:db
Gyártó: Cabo de Penas
Elérhetőség: Elfogyott
Várható szállítás: 2024. január 22.

Cabella del Sur makrélafilé extra szűz olívaolajban

A filéket gondosan kézzel készítik és csomagolják, valamint bio extra szűz olívaolajjal kísérik, hogy megőrizzék különleges ízét és magas tápértékét.

A Földközi-tenger déli részén található a legfinomabb és legízletesebb makréla, amelyet a legoptimálisabb pillanatban fognak és szelektálnak.
Érdekes tény, hogy a makrélák télen 170 méteres mélységben vészelik át a telet, és közben nem táplálkoznak. De amikor tavaszodik újra kijönnek a partokra más halak után vadászva. Ez a diéta teszi a húsukat lédússá és egyedi textúrájúvá.

Összetevők: Makréla(hal), organikus extra szűz olívaolaj(30,3%), só

Nettó tömeg: 85 g
Töltőtömeg: 58 g

Márka

A CABO DE PEÑAS már eleve egy magasabb minőséget képvisel.

Már 1898 óta gyártanak konzerveket. A kezdetek óta fontos számukra, hogy a piac meghatározó szereplői legyenek rendkívül magas minőségű termékeikkel.
Évszázados hagyományt és minőséget képviselnek a halak és kagylók konzerválása terén. Különösen nagy figyelmet szentelnek a minőség és a kiválasztás folyamatának.
A hagyományok betartása mellett a legkiválóbb alapanyagokból készül minden konzerv, hogy megfeleljen világ legkiválóbb konzervjének.  Spanyolországban és nemzetközileg is elismertséggel bírnak.

A Ecológico vonal a fenntarthatóság jegyében jött létre.
Itt 100%-ban természetes alapanyagokat használnak fel a konzerváláshoz. Az olaj is extra figyelmet kapott, ugyanis itt válogatott biogazdálkodásokból szerzik be, amit hagyományos módon állítanak elő. Ezeknek a minősége és aromája messze meghaladja a megszokottat. Ez ad még egy löketet a gasztronómiai élményhez. Mivel bio extra szűz olívaolaj veszi körbe a Rías Gallegas-ból fogott tenger gyümölcseit.

A CABO DE PEÑAS abban a kiváltságban részesülhet, hogy a galíciai Vigo mellett, Pontevedra-ban helyezkedik el. A Rías Gallegas (más néven Rías Baixas) régióban. 
A Rías Gallegas régió a világ etalonjának számít hal- és kagylókonzervek terén.
Ez a terület rendkívül gazdag tengeri élővilággal büszkélkedhet.

Az itt kifogott tenger gyümölcseit azonnal a gyárba szállítják, és frissen dolgozzák fel, hogy megőrizzék eredeti ízüket.
Teljesen különböznek mind ízben, mind textúrában a megszokottól.

A minőségi alapanyag kiválasztásának, feldolgozásának, tartósításának egy üzemben való összpontosulása lehetővé teszi számukra, hogy minden folyamatot teljes mértékben ellenőrizzenek és ezek kiváló eredményhez vezessenek.

A cégcsoport minősítései is arról árulkodnak, hogy itt tényleg odafigyelnek arra, mi kerül a konzervbe. Természetesen elkötelezettek a fenntartható halászat mellett, valamint delfinvédő hálót is alkalmaznak. A tengerből és a galíciai torkolatokból származó termékek csomagolása is kulcsfontosságú egy olyan cégnek, aki elkötelezett a természet iránt. Újrahasznosítható anyagokból készült konténereket, dobozokat és csomagolóanyagokat használnak. Szigorúan betartják a környezetvédelmi előírásokat. Minőségi tanúsítványai: BRS / IFS / ISO 9001

Tápérték

Átlagos tápérték / 100 g
Nettó tömeg 85 g
Töltőtömeg 58 g
Energia 1499 kJ / 362 kcal
Zsír 31,1 g
ebből telített 4,7 g
Szénhidrát 0,3 g
amelyből cukrok 0 g
Fehérje 20,2 g
0,8 g
Vitamin B12 3,8 µg (152% *VNR)
Vitamin D 3,47 µg (69% *VNR)
Foszfor 166 mg (24% *VNR)
Omega-3 340mg