Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Paella (csirkés-zöldséges)

Ár:
2.490 Ft
Menny.:db
Gyártó: Carretilla
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 05.

Paella (csirkés-zöldséges)

A Paella talán a legtipikusabb eleme a spanyol konyhának.
Eredetileg Valenciából származik, ahol csirke- és nyúlhúst használtak.
Gyökerei a 19. századig erednek vissza. Nevét a serpenyőtől kapta, amiben főzik - ugyanis így hívják a serpenyőt valenciai nyelven. Mivel ezt az ételt egy speciális széles serpenyőben kell főzni, ami megfelelően egyenletesen hő alatt tartja a rizst, mivel főzés közben azt nem lehet keverni. Hagyományosan hozzáadott sáfránynak köszönhetően lesz szép sárga a rizs, de helyettesítőként kurkuma és körömvirág is használható.

Idővel a Paella egyre jobban elterjedt Spanyolország szerte, a halászok szívesebben adtak hozzá tenger gyümölcseit, így született meg a tenger gyümölcsei verzió. Régiónként változik az elkészítés módja és a felhasznált alapanyagok. Így lehetséges, hogy más ízű Paella-t kapunk Madridban, Sevilla-ban, esetleg Murcia-ban.

Összetevők: Főtt rizs(70%), zöldségek(15%)[zöldbab, hagyma, termesztett gomba(Agaricus bisporus), pirospaprika], csirkehús(7%), napraforgóolaj, természetes aroma, paradicsom, só, szőlőcukor, cukor, aroma(tojás), sáfrány kivonat. 
Tartalmazhat továbbá: szója, tej és tejszármazékok, laktóz, mustár.

Fogyasztás előtt távolítsuk el a papírdobozt, nyissuk fel a fólia egyik szélét, majd helyezzük mikróhullámú sütőbe min. 2 percre 800 W-on vagy tegyük a doboz tartalmát forró serpenyőbe és hevítsük 5 percig alacsony hőfokon alacsony hőfokon.

Tartósítószermentes, színezékmentes, gluténmentes.

Nettó tömeg: 250 g

Márka

A Carretilla márka a zöldségkonzervek és készételek piacának egyik meghatározó eleme.

Eredete 1875-ig nyúlik vissza, amikor is egy műhelyben elkezdtek kézműves módon konzerveket gyártani. Üstökben főzve, üvegedényekbe csomagolva.
A céges logo a mai napig őrzi a múltat. A talicskás szakács volt az alapanyag specialista is egyben akkoriban, aki a szántóföldről hordta a zöldséget befőzőbe. Mivel ő felelt a befőzésért, ezért az ő felelőssége volt a minőségellenőrzés is, hogy valóban készen áll e az adott zöldség a betakarításra.
Ennek a sok-sok éves hagyománynak és tapasztalatnak a gyümölcsét érezhetjük termékeik minőségében.

A Carretilla a spárga konzerválásáról lett ismert kezdetekben. Mivel a minőség volt számukra mindig a legfontosabb, erről szerzett hírnevet a márka. Később bővítették a kínálatukat más zöldségekkel, majd készételekkel is. A piac legmagasabb színvonalát kínálják. Gondos elkészítési folyamatuknak köszönhetően minden íz- és tápanyag-tulajdonságot megőriznek.

Hagyományos módszerüket követve a mai napig kézzel szüretelik, hámozzák, kiválasztják a legjobb darabokat. Azonnal csomagolják, hogy teljes ízükkel, színükkel és gyengéd állagukkal kerüljenek a minőséget kedvelő háztartások asztalaira.
A frissesség, a minőség és az élelmiszerbiztonság szempontjai alapján választják ki a legjobb alapanyagokat, hogy a végső fogás szemet gyönyörködtető, ínycsiklandó és ízletes legyen. 

Ma is napról napra innovációkon dolgoznak, hogy a jelenlegi stílushoz és életritmushoz igazodó, kiváló minőségű termékeket kínálhassanak.
Kutatás és fejlesztés részlegük folyamatosan a technológia élvonalában dolgozik megőrizve márkájuk eredetét.
Táplálkozási szakértőinkből és szakácsokból álló csapatunk a hagyományos konyhára épülő recepteket dolgoz ki, amelyek kiegyensúlyozottak, és szem előtt tartják a tápanyagokat, a kalóriákat, a sót, az ajánlott mennyiségeket. A lehető legnagyobb hasonlóságot fenntartva az otthoni főzéssel.

A környezet védelme a bolygónk iránti elkötelezettségük egyik pillére. Tisztában vannak azzal, hogy a fenntarthatósághoz felelősségteljesnek kell lenniük üzleti környezetünkben. Ugyanakkor gazdasági, társadalmi és környezeti értéket kell teremtenünk.
Különböző technológiák bevezetésével sikerült csökkenteni az acélt, műanyagot, üveget és kartonpapírt tárolóedényeinkben és csomagolásaikban. Így csökkentve a környezetterhelést és hulladékképződést. Szétválasztják és újrahasznosítják az összes keletkező hulladékot: papírhulladékot, műanyagot, üveget, fát, olajokat, oldószereket, valamint a szennyezett csomagolásokat.

Tápérték

Átlagos tápérték / 100 g
Nettó tömeg 250 g
Energia 645 kJ / 154 kcal
Zsír 7,1 g
ebből telített 0,8 g
Szénhidrát 18,3 g
amelyből cukrok 0,8 g
Élelmi rost 1,3 g
Fehérje 3,6 g
1,2 g