Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A La Tienda Superior azért jött létre, hogy Magyarországra is elhozza, ami eddig csak nehezen volt elérhető.
Mediterrán élelmiszereket kínálunk prémium minőségben és folyamatosan bővülő választékban.

Aki már Spanyolországban járt biztosan találkozott olyan élelmiszerrel, amiből ha nem is egy egész bőrönddel, de legalább egy kicsit magával szeretett volna vinni, hogy újra és újra érezze a mediterrán ízeket.
Aki viszont még nem járt még Spanyolországban bizonyára már hallott a méltán híres spanyol gasztronómiáról. A könnyed és egyben az ízlelőbimbókat kényeztető falatokról, amiket ki szeretne próbálni.
A La Tienda Superior többek között ezt próbálja megvalósítani, és elhozni az igazi spanyol ízeket kis hazánkba.

Termékeinket egyenesen Spanyolországból, közvetlenül kiváló gyártóktól szerezzük be, ami egyfajta garancia is a minőségre.
Mivel Spanyolország egyike azoknak az országoknak, ahol az egyik legjobb az élelmiszerek minősége, így a világ legminőségibb konzervei és sonkái készülnek.
A hagyományosan beszerezhető, olcsóbb és kevésbé minőségi termékeket forgalmazó boltokkal, hypermarketekkel szemben mi arra törekszünk,
hogy minőségi termékeket vegyünk fel a termékpalettánkra, amiket mi is nap, mint nap szívesen fogyasztunk.

Csapatunk folyamatosan azon dolgozik, hogy Magyarországon is könnyen elérhetőek legyenek ezek az élelmiszerek.
Olyan gyártókkal dolgozunk, akik magasabb minőséget képviselnek, és odafigyelnek a részletekre.
Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, és az igények alapján alakítjuk.
A kiválasztásánál ügyelünk arra, hogy elérhetőek legyenek mind a különlegességek, kézzel válogatott, illetve az organikus, fenntarthatóan készült termékek is.
A konzerváláshoz használt olaj is lehetőleg olíva legyen, abból is a jobb minőségű.

Miért mi?

A La Tienda Superior főhadi szállása is Barcelona-ban van. Így tudjuk garantálni a folyamatos minőségellenőrzést, illetve tényleg azok a termékek kerüljenek be boltunkba, amiket itt is szívesen fogyasztanak az emberek. Évek alatt rájöttünk arra, hogy mely termékek rendelkeznek a legjobb ár/érték aránnyal biztosítva vásárlóinknak a legjobb árakat. Árainkat folyamatosan az Euro-árfolyamhoz igazítjuk, így előfordulhatnak kisebb-nagyobb változások a világon zajló események hatására. Az is megemlítendő, hogy jelenleg Spanyolországban is magas az infláció az élelmiszerek tekintetében is.

A hagyományos kelet-európai export praktikákkal szemben, mi nem az alacsony minőségűt adjuk el “Spanyol minőségi termékként” - amit azért szállítanak más országba, mert a helyiek már nem vennék meg. Ehelyett azokat a termékeket forgalmazzuk, amik a spanyolok között is népszerűek - nem pedig a multik által olcsón megvásárolt termékeket. Legjobb példa, hogy sokszor Magyarországon olcsóbban lehet “spanyol sonkát” kapni, mint Spanyolországban - ezeket a sonkákat a spanyolok valószínűleg már nem ennék meg.

Minden terméket ellátunk megfelelő mennyiségű leírással, hogy aki még sosem találkozott bizonyos termékekkel, annak is legyen valami elképzelése a termékről, és ne érje csalódás vásárlás után. Éppen ezért amennyiben tudunk fotót is mellékelünk az adott élelmiszerről kibontás utáni formában, amennyiben módunkban áll.

Mivel legtöbb termékünk Magyarországon nem feltétlen ismert, így sokszor felmerülhet kérdés az adott élelmiszer fogyasztásával kapcsolatban. Sokan vannak, akik szívesen megkóstolnának valamit, de nem merik, mert félnek, hogy csalódnak benne, nem tudják elkészíteni megfelelően. Amennyiben bármelyik termékünk felhasználásával kapcsolatban kérdésetek merülne fel, úgy állunk rendelkezésetekre elérhetőségeink bármelyikén.

Áraink

Nem biztos, hogy mi vagyunk a legolcsóbb áruház, de nem is ez a célunk. Mi nem egy diszkontáruház, nagykereskedés, hypermarket vagyunk. Arra ott vannak a nagyobb áruházláncok, akiknek az áraival nem tudunk versenyezni, ugyanis több terméket olcsóbban adnak, mint amennyiért mi a gyártóktól vesszük. Ez általában visszaköszön a minőségben. Magyarországon a szélesen elérhető élelmiszer minősége messze alulmarad Nyugat-Európában forgalmazottal szemben, amit a NÉBIH felmérése is alátámaszt.
Ha valaki azt keresi, hogy hol kaphat meg legolcsóbban egy terméket az sajnos rossz helyen jár. Árversenyben nem tudunk részt venni, ugyanis olyan termékeket forgalmazunk, amik Magyarországon nem számítanak tömegterméknek. Legtöbb termékünk nem, vagy csak nagyon nehezen elérhető. 

Éppen ezért szeretnénk azt is levezetni, hogy mit tartalmaz nálunk az ár. Ugyanis nálunk az ár nem csupán a termék előállítási költsége és a haszon összege. Az ár több dolgot tartalmaz, mint elsőre gondolnánk.

Az ár tartalmazza a szállítási költséget Spanyolországból Magyarországra. Mivel minden termékünk eredetileg spanyol piacra szánt, Spanyolországban előállított termék, ezért nekünk minden egyes terméket át kell szállítanunk a La Tienda Superior magyarországi raktárába Spanyolországból. Ez a költségelem a növekvő inflációnak, üzemanyagáraknak köszönhetően hónapról-hónapra növekszik. Ahogy a gyártók is sokszor már az árajánlatban feltüntetik, hogy ezek az árak egy hétig érvényesek.

Tartalmazza továbbá ÁFA-t. Spanyolországban az élelmiszerre vonatkozó ÁFA 0 és 10% közötti, de mivel az értékesítés Magyarországon történik nekünk 27%-os ÁFA fizetési kötelezettségünk keletkezik.

Az ár része a logisztika is. Ha szeretnénk tartani a gyors szállítási időket és több szállítási módot kínálni a vásárlóinknak, akkor a logisztikát érdemes kiszervezni, olyan partnernek, akinek nagy tapasztalata van ebben. Így sokkal gördülékenyebb az egész folyamat és bárhonnan (Spanyolországból is) irányítható.

Árainkat Euro-ban határozzuk meg, és utána váltjuk át forintra. Az elmúlt évben a Forint folyamatosan veszített az értékéből, így egy 10-20%-os esés jelentős mértékben növelheti az árakat.

Ha szeretnétek értesülni a legújabb termékekről, akkor iratkozzatok fel a hírlevelünkre!