Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Spanyol sonkák egészben (rendelésre)

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 05.

Spanyol sonkák egészben

Kérjük a pontos árakért és további információért vedd fel velünk a kapcsolatot az Ajánlatkérésre vagy alábbi email címre kattintva.

mail  info@latiendasuperior.hu  mail

Többféle változatban elérhetőek egyedi rendelésre.

-Serrano Bodega Gran Reserva (duroc sertés, 24+ hónapos érlelés)
(Jamón Serrano Gran Reserva) - 9990 Ft / kg

-Serrano Gran Reserva sonka (duroc sertés, 15+ hónapos érlelés)
(Jamón Serrano Gran Reserva) - 11990 Ft / kg

-Serrano I.G.P. Trevélez eredetvédett Gran Reserva sonka (duroc sertés, 24+ hónapos érlelés, hegyi levegőn 1200+ méter magasan)
(Jamón Serrano I.G.P. Trevélez) - 13990 Ft / kg

-Ibérico sonka 50% ibériai sertésből (takarmánnyal etetett sertés, ibériai anya, duroc apa)
(Jamón de Cebo 50% Ibérico) - 18990 Ft / kg

-Ibérico sonka szabadon tartott 50% ibériai sertésből (takarmánnyal etetett, szabadon tartott sertés, ibériai anya, duroc apa)
(Jamón de Cebo de Campo 50% Ibérico) - 19990 Ft / kg

-Ibérico sonka makkal etetett 50% ibériai sertésből (makkal etetett, szabadon tartott sertés - ibériai anya, duroc apa)
(Jamón de Bellota 50% Ibérico) - 28990 Ft / kg

-Ibérico sonka makkal etetett 75% ibériai sertésből (makkal etetett, szabadon tartott sertés - ibériai anya, 50% ibériai apa)
(Jamón de Bellota 75% Ibérico) - 32490 Ft/ kg

-Ibérico sonka makkal etetett 100% ibériai sertésből (makkal etetett, szabadon tartott 100% ibériai sertés, ibériai anya, ibériai apa
(Jamón de Bellota 100% Ibérico) - 35990 Ft / kg

Az Ibérico sonka ~ 8 kg, a Serrano ~9 kg, de esetenként eltérőek lehetnek.
Szobahőmérsékleten tárolható több, mint egy évig. Kamra hőmérsékleten ez több évre kitolható.

Szállítási idő: ~ 2 hét

Ha szeretnél még többet tudni a spanyol sonkáról, akkor kattints ide a saját készítésű sonkaenciklopédiánkhoz.

Márka

A Loncheados Badajoz jelentése “Szeletelt Badajoz”. Egy kis vállalkozás a spanyolországi Badajoz-ban, Extremadura régió szívében. Extremadura a legnemesebb sertés, az ibériai sertés tenyésztésének központja. Az ibériai sertésből készül a világ legjobb minőségű sonkája az ibériai sonka, a jamón ibérico.
Extremadura egy csodálatos vidék, ami nem csak az embernek, hanem még sok ezer ibériai (pata negra) sertésnek ad otthont patakokkal és paratölgyesekkel tarkított erdei legelőivel.

A hústermékeket válogatja és szeleteli Jesus, a La Tienda Superior spanyol tagja.
Jesus 25 év alatt, több mint 50 országot bejárt és 4 kontinensen dolgozott sonkamesterként. Igen, a sonkamesterség (cortador de jamón) Spanyolországban egy külön szakma, amit évekig tanulnak, majd utána évekig gyakorolnak is mire valakiből igazi sonkamester válik.
Jesus dolgozott tengerjáró hajókon, szállodákban, éttermekben, üzleti eseményeken.
Ennyi idő alatt kitapasztalta a sonkakészítés, kiválasztás, feldolgozás és tálalás minden apró lépését. Tökéletesre csiszolva egész folyamatot.
Végül pár éve megalapította saját vállalkozását Badajoz-ban, a spanyol ibériai sonkatermelés bölcsőjében.