Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Szívkagyló natúr lében (Prémium/Rías Gallegas)

Ár:
2.990 Ft
Menny.:db
Gyártó: Cabo de Penas
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 05.

Szívkagyló natúr lében (Rías Gallegas)

A szívkagyló egy kiváló tengeri ízű és sima állagú étel. Számos nyári előétel alapanyaga a tengerparti területeken, valamint a spanyol Murcia térség gasztronómiájának meghatározó eleme, és a legnépszerűbb receptjeinek alkotóeleme.

Ezek a kagylók a Rías Gallegas régióból származnak. Az élővilág itt még megmaradt természetes formájában.
Így az itt fogott kagylók igazi etalonnak számítanak. Ez elsőre érződik az ízükön. A húsa is sokkal puhább és ízletesebb, a máshol fogott kagylókhoz képest.

Friss ízükön túl a szívkagylók vitaminok, ásványi anyagok és tápanyagok forrásai, amelyek segítenek megelőzni az olyan betegségeket, mint a vérszegénység. Vas, kálium, cink, jód, kálcium, magnézium mind megtalálható bennük. 
A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E-vitamint biztosítanak, és egyedülálló fehérjeforrást jelentenek.
Alacsony kalóriatartalmuknak köszönhetően tökéletesen beilleszthetők bármilyen étrendbe.

Ha érdekel részletesebben a szívkagyló, itt tudsz róla olvasni.

Szívkagyló gombával recept itt elérhető.

Összetevők: Szívkagyló(puhatestű), víz, só

Nettó tömeg: 63 g
Töltőtömeg: 111 g

Márka

A CABO DE PEÑAS már eleve egy magasabb minőséget képvisel.

Már 1898 óta gyártanak konzerveket. A kezdetek óta fontos számukra, hogy a piac meghatározó szereplői legyenek rendkívül magas minőségű termékeikkel.
Évszázados hagyományt és minőséget képviselnek a halak és kagylók konzerválása terén. Különösen nagy figyelmet szentelnek a minőség és a kiválasztás folyamatának.
A hagyományok betartása mellett a legkiválóbb alapanyagokból készül minden konzerv, hogy megfeleljen világ legkiválóbb konzervjének.  Spanyolországban és nemzetközileg is elismertséggel bírnak.

A CABO DE PEÑAS abban a kiváltságban részesülhet, hogy a galíciai Vigo mellett, Pontevedra-ban helyezkedik el. A Rías Gallegas (más néven Rías Baixas) régióban. 
A Rías Gallegas régió a világ etalonjának számít hal- és kagylókonzervek terén.
Ez a terület rendkívül gazdag tengeri élővilággal büszkélkedhet.

Az itt kifogott tenger gyümölcseit azonnal a gyárba szállítják, és frissen dolgozzák fel, hogy megőrizzék eredeti ízüket.
Teljesen különböznek mind ízben, mind textúrában a megszokottól.

A minőségi alapanyag kiválasztásának, feldolgozásának, tartósításának egy üzemben való összpontosulása lehetővé teszi számukra, hogy minden folyamatot teljes mértékben ellenőrizzenek, és ezek kiváló eredményhez vezessenek.

A cégcsoport minősítései is arról árulkodnak, hogy itt tényleg odafigyelnek arra, mi kerül a konzervbe. Természetesen elkötelezettek a fenntartható halászat mellett, valamint delfinvédő hálót is alkalmaznak. A tengerből és a galíciai torkolatokból származó termékek csomagolása is kulcsfontosságú egy olyan cégnek, aki elkötelezett a természet iránt. Újrahasznosítható anyagokból készült konténereket, dobozokat és csomagolóanyagokat használnak. Szigorúan betartják a környezetvédelmi előírásokat. Minőségi tanúsítványai: BRS / IFS / ISO 9001

Tápérték

Tápérték / 100 g termékben
Nettó tömeg 111 g
Töltőtömeg 63 g
Energia 200 kJ / 47 kcal
Zsír 0,5 g
ebből telített 0,1 g
Szénhidrát 0,0 g
amelyből cukrok 0 g
Fehérje 10,7 g
1,5 g
Magnézium 94 mg (25% *VNR)
Vas 13 mg (93% *VNR)
Kalcium 119 mg (15% *VNR)