Márka
A Carretilla márka a zöldségkonzervek és készételek piacának egyik meghatározó eleme.
Eredete 1875-ig nyúlik vissza, amikor is egy műhelyben elkezdtek kézműves módon konzerveket gyártani. Üstökben főzve, üvegedényekbe csomagolva.
A céges logo a mai napig őrzi a múltat. A talicskás szakács volt az alapanyag specialista is egyben akkoriban, aki a szántóföldről hordta a zöldséget befőzőbe. Mivel ő felelt a befőzésért, ezért az ő felelőssége volt a minőségellenőrzés is, hogy valóban készen áll e az adott zöldség a betakarításra.
Ennek a sok-sok éves hagyománynak és tapasztalatnak a gyümölcsét érezhetjük termékeik minőségében.
A Carretilla a spárga konzerválásáról lett ismert kezdetekben. Mivel a minőség volt számukra mindig a legfontosabb, erről szerzett hírnevet a márka. Később bővítették a kínálatukat más zöldségekkel, majd készételekkel is. A piac legmagasabb színvonalát kínálják. Gondos elkészítési folyamatuknak köszönhetően minden íz- és tápanyag-tulajdonságot megőriznek.
Hagyományos módszerüket követve a mai napig kézzel szüretelik, hámozzák, kiválasztják a legjobb darabokat. Azonnal csomagolják, hogy teljes ízükkel, színükkel és gyengéd állagukkal kerüljenek a minőséget kedvelő háztartások asztalaira.
A frissesség, a minőség és az élelmiszerbiztonság szempontjai alapján választják ki a legjobb alapanyagokat, hogy a végső fogás szemet gyönyörködtető, ínycsiklandó és ízletes legyen.
Ma is napról napra innovációkon dolgoznak, hogy a jelenlegi stílushoz és életritmushoz igazodó, kiváló minőségű termékeket kínálhassanak.
Kutatás és fejlesztés részlegük folyamatosan a technológia élvonalában dolgozik megőrizve márkájuk eredetét.
Táplálkozási szakértőinkből és szakácsokból álló csapatunk a hagyományos konyhára épülő recepteket dolgoz ki, amelyek kiegyensúlyozottak, és szem előtt tartják a tápanyagokat, a kalóriákat, a sót, az ajánlott mennyiségeket. A lehető legnagyobb hasonlóságot fenntartva az otthoni főzéssel.
A környezet védelme a bolygónk iránti elkötelezettségük egyik pillére. Tisztában vannak azzal, hogy a fenntarthatósághoz felelősségteljesnek kell lenniük üzleti környezetünkben. Ugyanakkor gazdasági, társadalmi és környezeti értéket kell teremtenünk.
Különböző technológiák bevezetésével sikerült csökkenteni az acélt, műanyagot, üveget és kartonpapírt tárolóedényeinkben és csomagolásaikban. Így csökkentve a környezetterhelést és hulladékképződést. Szétválasztják és újrahasznosítják az összes keletkező hulladékot: papírhulladékot, műanyagot, üveget, fát, olajokat, oldószereket, valamint a szennyezett csomagolásokat.
Tápérték
Átlagos tápérték / 100 g | |
Nettó tömeg | 280 g |
Energia | 386 kJ / 93 kcal |
Zsír | 6,2 g |
ebből telített | 2 g |
Szénhidrát | 6,7 g |
amelyből cukrok | 3 g |
Élelmi rost | 0,4 g |
Fehérje | 2,2 g |
Só | 1,2 g |