Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Tőkehal ikra

Ár:
2.690 Ft
Menny.:db
Gyártó: Dani
Elérhetőség: Elfogyott
Várható szállítás: 2024. január 22.

Tőkehal ikra

A téli ívási időszakot kihasználva a DANI konzerválja a tőkehal ikrákat, hogy később fogyasztani tudjuk ezt a különlegességet. 
Fenntartható módon az Atlanti-óceánról halásszák.

Kenhető forró vajas pirítósra. Esetleg egy csipetnyi citromlével és egy kis fekete borssal, fokhagymával, citromlével és olívaolajjal keverve taramasalatát készíthetünk, ami a tőkehal ikrával egy tradicionális görög előétel.

Magas Omega-3 tartalom amelyek nélkülözhetetlenek az agyműködéshez és a szív egészségéhez, és segítenek csökkenteni a szervezetben a krónikus betegségekhez vezető gyulladásokat.

Összetevők: Ikra 55%(tőkehal 25%, lepényhal 20%, sárgaúszójú lepényhal 10%)[hal], víz, repceolaj, paradicsom, só, stabilizátorok(E-407,E-410), fűszerek

Nettó tömeg: 200 g
Töltőkapacitás: 206 ml

Márka

DANI a tenger gyümölcsei konzerveinek széles választékát kínálja, ami még a legtapasztaltabb ínyenceket is meglepi.
Igazi autentikus ízű és prémium konzerveket kínálnak, amely a legminőségibb halak és kagylók kiválasztásának fontosságán alapul, mint például a megfelelő helyen, az optimális időben fogás.

Jelenleg a piacon az egyik legfontosabb fűszer- és élelmiszer-konzervgyártó cégként ismert.
Családi vállalkozásként indult, amely az idők során képes volt alkalmazkodni a piaci trendekhez.
A termék és eredetének alapos ismerete a csoport sikerének egyik kulcsa.

Termékei nagyrészt a galíciai gyárában készülnek; kékkagyló, polip, tintahal, sárgaúszójú tonhal, garnélarák, surimi, szörfkagyló.
De vannak termékek amiket Chile-i leányvállalatuktól importálják importálnak. Ilyen termékek; bébi szörfkagyló, borotvakagyló, bébi borotvakagyló, rózsaszín szörfkagyló, bizonyos fajta kékkagylók és tengeri csigák.
A Chile-i telepen legfőképpen a fagyasztott termékek előállítása történik.

1946-ban Daniel Sánchez Simón fűszer- és befőtt eladóként kezdte a karrierjét.
Közel 20 évvel később fiát is bevonta az üzletbe, és közösen megalapítják Vilassar del Mar-ban a Sánchez S.A.-t.
Ebből alakult ki a DANI 15 évvel később.

2002-ben új kagylófeldolgozó üzem (Dani Foods, Ltd.) avatása az Egyesült Királyságban.
2 évvel később új kagylófőző üzem felavatása Walesben (Selwyn’s Ltd.).
A Dani az első spanyol vállalat, amely az Egyesült Királyságban fektet be ebben a szektorban.

IRI (International Research Institute) tanulmányok kimutatták, hogy a Dani csoport a szörfkagyló piacvezetője 50%-os piaci részesedéssel a legjobb ár-érték arányú termékkel.

A cégnek fontos a magas minőségű élelmiszerek előállítása. Ezért a feldolgozóüzemek olyan speciális rendszerrel vannak felszerelve, ami a legmodernebb módszerekkel segíti a feldolgozást a tökéletes eredményért.
Ezt a rendszert a végtermékben lévő homoknyomok eltávolítására telepítették. Egy speciális tisztítóművel garantálják a szennyeződések, például homok, algák és baktériumok eltávolítását. Majd a futószalagon, ahol a kagylók eloszlanak nagy felbontású kamerák találhatók, amelyek érzékelik mindazokat az elemeket, amelyek alakja vagy színe eltér magától az egészséges kagylótól. Ezeket a nem odaillő elemeket sűrített levegős sugárral eltávolítják a feldolgozandó kagylók közül, hogy csak az egészséges kagylók kerüljenek feldolgozásra, amik eredményeként minőségi élelmiszert kapunk.

2020 lett 50 éves a cég. Már több mint 40 országban van jelen.
50 év alatt megállták a helyünket a piacon, és referenciának számítanak a szektorban. 

DANI-nál támogatják a fenntartható halászatot, hogy elkerüljék a környezetre gyakorolt ​​negatív hatásokat, és gondoskodjanak az ökoszisztémáról.

Tápérték

Átlagos tápérték / 100 g
Nettó tömeg 200 g
Töltőkapacitás 206 ml
Energia 441 kJ / 105 kcal
Zsír 5,6 g
ebből telített 0,4 g
Szénhidrát 1,3 g
amelyből cukrok < 0,5 g
Fehérje 12 g
1,4 g