Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

Sárgauszonyú (világos) tonhal olívaolajban

Ár:
2.190 Ft
Menny.:db
Gyártó: Cabo de Penas
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2024. április 18.

Sárgauszonyú (világos) tonhal olívaolajban

A sárgauszonyú tonhalat hívják még világos tonhalnak is (atún claro). Sokan összekeverik a világos tonhalat (Thunnus albacares), a fehérhúsú tonhallal (Thunnus alalunga).
A legfőbb különbség az íze és a húsának textúrájában rejlik. Míg a fehérhúsú tonhal tömörebb, ennek a fajtának a húsa sokkal lágyabb és puhább. Szinte kenhető a kenyéren olyan puha.

Fontos megjegyezni, hogy a CABO DE PENAS csak szabadon fogott halból dolgozik. Nem akvakultúrában tenyésztett, táppal etetett, gyógyszerezett halakat dolgoz fel. Kizárólag a megfelelő helyen és időben kifogott példányokat dolgozzák fel a tökéletes végeredmény érdekében és a fenntartható halászat jegyében. Így megmarad az alapanyag kiválósága és frissessége, és garantáltan a legjobb minőségű tonhalakat választják csak ki, amely közvetlenül a tengerből kerül a hajó friss hűtőibe, és azonnali feldolgozásra.

A tartósítás során olívaolajat használnak, hogy megőrizzék a hal eredeti ízét és textúráját. Aki eddig azért nem fogyasztott gyakran olajos halakat, mert érzékeny volt a gyomra a tartósítás során leggyakrabban használt napraforgóolajra ezt a verziót nyugodtan fogyaszthatja, mert az olíva kíméletes a legérzékenyebb gyomorhoz is.

Összetevők: Sárgauszonyú tonhal (hal), olívaolaj, só

Nettó tömeg: 70 g x3
Töltőtömeg: 52 g x3

Márka

A CABO DE PEÑAS már eleve egy magasabb minőséget képvisel.

Már 1898 óta gyártanak konzerveket. A kezdetek óta fontos számukra, hogy a piac meghatározó szereplői legyenek rendkívül magas minőségű termékeikkel.
Évszázados hagyományt és minőséget képviselnek a halak és kagylók konzerválása terén. Különösen nagy figyelmet szentelnek a minőség és a kiválasztás folyamatának.
A hagyományok betartása mellett a legkiválóbb alapanyagokból készül minden konzerv, hogy megfeleljen világ legkiválóbb konzervjének.  Spanyolországban és nemzetközileg is elismertséggel bírnak.

A CABO DE PEÑAS abban a kiváltságban részesülhet, hogy a galíciai Vigo mellett, Pontevedra-ban helyezkedik el. A Rías Gallegas (más néven Rías Baixas) régióban. 
A Rías Gallegas régió a világ etalonjának számít hal- és kagylókonzervek terén.
Ez a terület rendkívül gazdag tengeri élővilággal büszkélkedhet.

Az itt kifogott tenger gyümölcseit azonnal a gyárba szállítják, és frissen dolgozzák fel, hogy megőrizzék eredeti ízüket.
Teljesen különböznek mind ízben, mind textúrában a megszokottól.

A minőségi alapanyag kiválasztásának, feldolgozásának, tartósításának egy üzemben való összpontosulása lehetővé teszi számukra, hogy minden folyamatot teljes mértékben ellenőrizzenek, és ezek kiváló eredményhez vezessenek.

A cégcsoport minősítései is arról árulkodnak, hogy itt tényleg odafigyelnek arra, mi kerül a konzervbe. Természetesen elkötelezettek a fenntartható halászat mellett, valamint delfinvédő hálót is alkalmaznak. A tengerből és a galíciai torkolatokból származó termékek csomagolása is kulcsfontosságú egy olyan cégnek, aki elkötelezett a természet iránt. Újrahasznosítható anyagokból készült konténereket, dobozokat és csomagolóanyagokat használnak. Szigorúan betartják a környezetvédelmi előírásokat. Minőségi tanúsítványai: BRS / IFS / ISO 9001

Tápérték

Átlagos tápérték / 100 g
Nettó tömeg 70 g x3
Töltőtömeg 52 g x3
Energia 1273 kJ / 307 kcal
Zsír 25,9 g
ebből telített 3,9 g
Szénhidrát 0,9 g
amelyből cukrok 0 g
Fehérje 17,6 g
0,96 g
Omega-3 330 mg
Vitamin B12 1 µg (40% *VNR)
Vitamin D 11,3 µg (226% *VNR)
Foszfor 171 mg (24% *VNR)